SZOLGÁLTATÁSAINK IDŐPONTFOGLALÁS MUNKATÁRSAINK ÁRLISTA KAPCSOLAT

Gyógytorna

Ceglédi Eszter Bernadett

gyógytornász

2019. nyarán végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Gyógytornász szakon. Már általános iskolában a kémia volt a szenvedélyem, illetve szerettem volna embereken segíteni, ezért először az Orvostudományi karon kezdtem a tanulmányaimat; de hamar rájöttem, hogy inkább más hivatást szeretnék gyakorolni.

Átjelentkeztem a Gyógytornász szakra, hiszen a mozgás, és mindenfajta sport közel állt hozzám. Showtáncoltam, akrobatikus rock’n’rolloztam, szertornáztam, illetve pont az egyetemmel párhuzamosan kezdtem versenytáncolni. Táncpartneremmel azóta is aktívan versenyzünk, három országos bajnoki címet sikerült eddig elnyernünk felnőtt standard kategóriában. Szabadidőmben, gyógytornász hivatásom mellett hobby társastáncosokat tanítok, főleg esküvős pároknak segítek elsajátítani különböző táncstílusokat, illetve koreográfiákat készítek nekik, az igényeiknek megfelelően.

Az egyetemen Tudományos Diákköri Konferencián vettem részt, geriátria témakörben készítettem szaktársammal előadást, amit már két konferencián is előadtunk. 2019 szeptemberében a MGYFT Kongresszusán, illetve 2021-ben A Magyar Sportorvos Társaság online konferenciáján.

Az egyetem után egy Rehabilitációs Központban kezdtem el dolgozni, ahol mindenféle kórképpel találkoztam: különösen neurológiai (stroke), traumatológiai (csípő-, térdprotézis, csípőtáji törések), gerinc (főleg nyaki és deréktáji) panaszokkal érkező betegek rehabilitációjában veszek részt. Kedvenc területem viszont az alsó végtag amputált betegek rehabilitációja: szeretem felkészíteni őket a művégtag (protézis) viselésének elsajátítására, a nekik megfelelő segédeszközzel járást, lépcsőzést tanulni. Nagyon jó érzés látni, amikor a kerekesszékes életmódot maguk mögött hagyhatják és visszatérhetnek a művégtaggal az önellátáshoz, munkához.

A COVID járvány alatt voltam gyógytornász különböző osztályokon: dolgoztam COVID belgyógyászaton, krónikus osztályon, illetve nőgyógyászaton, intenzíven. Egy másik intézményben történő, sokkal nehezebb fizikai munka során sokat tanultam: a nehezebb fizikai teherbírás mellett tudtam alkalmazkodni az önálló munkához, hogyan találja magát fel az ember, ha adottak a körülmények.

Továbbképzéseim:
  • Kinesiotape tanfolyam (2019)
  • SMR henger
  • Tánc- és sportedző OKJ (versenytánc szakedző – 2020)
  • Mckenzie „A” lumbalis gerinc tanfolyam (2021)

Ügyfélfogadás kizárólag előjegyzés alapján történik. Időpontot foglalni és bejelentkezni az alábbi módokon lehetséges:

A +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon hétköznapokon 9-17 óra között.

Az elojegyzes.zeromedical@gmail.com címre küldött üzenettel, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

A Facebook oldalon keresztül küldött üzenet formájában, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Naptár

A lefoglalt időpontról minden esteben a vizsgálatot megelőző napon SMS üzenet formájában időpont emlékeztető üzenetet küldünk az időpont egyeztetése során megadott telefonszámra.

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpontban valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni, akkor azt a +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon jelzi felénk. Az egyeztetett időpont lemondása miatt semmilyen díjat nem számolunk fel.