SZOLGÁLTATÁSAINK IDŐPONTFOGLALÁS MUNKATÁRSAINK ÁRLISTA KAPCSOLAT

Sebészet

Dr. Farkas Katalin

sebész szakorvos

2008 óta dolgozom sebészként, főként sérvek, valamint az epehólyag, a pajzsmirigy betegségeivel és a gyomor- bélrendszer sebészetével foglalkozom. Ezen belül is a gyulladásos bélbetegségek (Crohn, Colitis ulcerosa), a végbél területi kórképek (aranyér, tályog, sipoly), valamint a tápcsatornát érintő daganatok kezelésében szereztem nagy tapasztalatot. Mindezen műtéti beavatkozásokat minimal invazív (laparoscopos) módszerrel is végzem. A rendelésen ezen általános sebészeti problémák konzultációjával, illetve kisebb műtétekkel foglalkozom.


Ügyfélfogadás kizárólag előjegyzés alapján történik. Időpontot foglalni és bejelentkezni az alábbi módokon lehetséges:

A +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon hétköznapokon 9-17 óra között.

Az elojegyzes.zeromedical@gmail.com címre küldött üzenettel, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

A Facebook oldalon keresztül küldött üzenet formájában, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Naptár

A lefoglalt időpontról minden esteben a vizsgálatot megelőző napon SMS üzenet formájában időpont emlékeztető üzenetet küldünk az időpont egyeztetése során megadott telefonszámra.

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpontban valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni, akkor azt a +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon jelzi felénk. Az egyeztetett időpont lemondása miatt semmilyen díjat nem számolunk fel.