SZOLGÁLTATÁSAINK IDŐPONTFOGLALÁS MUNKATÁRSAINK ÁRLISTA KAPCSOLAT

Gyógytorna

Kovács Eszter

gyógytornász

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán. Mindig is érdekelt az emberi test működése, és kíváncsian fordultam a gyógyítás irányába, emiatt választottam ezt az irányt.
Eddigi pályafutásom során dolgoztam rehabilitációs osztályon, ahol amputált, strokeon átesett, valamint csípő és térdprotézis beültetés után lévő betegek felépülését támogattam, s figyelemmel kísérhettem, ahogyan az egyre modernebb műtéti technikáknak köszönhetően ennek a ritmusa egyre gyorsabbá vált, s jelenleg is válik.
Később egy járóbetegekkel foglalkozó rendelőintézeti tornateremben folytattam a tevékenységemet, ahol a betegek a helyi szakrendelések javaslata alapján kerültek hozzánk, így az ortopédiai, rematológiai, neurológiai és traumatológiai esetek gyógytorna programját vezethettük kollégáimmal.
Kiemelt szakterületem a Schroth terápia. Ezt elsősorban a gerincferdülés, a Scheuermann betegség és az egyéb tartáshibák korrekciójára találták ki, mely speciális légzéssel a tér minden síkjában megkísérli felegyenesíteni és stabilizálni a gerincoszlopot. A módszer folyamatosan fejlődik, ezzel igyekszem én is lépést tartani, s rendszeresen képzem magam ezen a területen.
Fontosnak találom a kommunikációt, az együtt gondolkodást. Sokszor egy-egy szokás, vagy nem ergonomikusan kialakított környezet vezet az adott mozgásszervi probléma kialakulásához. Ha ezt közösen sikerül megtalálni, akkor kisebbé válik az esély a panaszok visszatérésére. Hiszek benne, hogy a fizikai és lelki jóllét kéz a kézben járnak, és a folyamatosan visszakapott mozgásszabadság és fájdalommentesség a szabadságot és a könnyedséget az élet egyéb területeire is visszahozza.

Továbbképzéseim:
  • Mechanikai Diagnózis és Terápia Mckenzie „A” lumbalis gerinc
  • Modern Scoliosis Terápia I-II.
  • Schroth Hospitáló Nap
  • Schroth tréning
  • Kinematic Taping : Alapfelhelyezések
  • Introduction to Anatomy Trains Workshop
  • Fascia Disztorziós Modell-Triggerbandek és cilinder disztorzió
  • Mulligan manuálterápia modul I.-Felső végtag
  • Ergon eszközös lágyrészmobilizációs technika

Ügyfélfogadás kizárólag előjegyzés alapján történik. Időpontot foglalni és bejelentkezni az alábbi módokon lehetséges:

A +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon hétköznapokon 9-17 óra között.

Az elojegyzes.zeromedical@gmail.com címre küldött üzenettel, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

A Facebook oldalon keresztül küldött üzenet formájában, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Naptár

A lefoglalt időpontról minden esteben a vizsgálatot megelőző napon SMS üzenet formájában időpont emlékeztető üzenetet küldünk az időpont egyeztetése során megadott telefonszámra.

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpontban valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni, akkor azt a +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon jelzi felénk. Az egyeztetett időpont lemondása miatt semmilyen díjat nem számolunk fel.