SZOLGÁLTATÁSAINK IDŐPONTFOGLALÁS MUNKATÁRSAINK ÁRLISTA KAPCSOLAT

Gyerekgyógyászat, nefrológia

Dr. Orosz Petronella

gyermekgyógyász szakorvos, nefrológus

Orvosi munkámat 10 éve végzem, szakorvosjelöltként a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézetében, majd szakorvosként a Semmelweis Egyetem I.sz. Gyermekklinikán dolgoztam. Jelenleg a Bethesda Gyermekkórházban tevékenykedem gyermeknefrológusként. Az általános gyermekgyógyászati vizsgálatok, akut gyermekbetegségek ellátása mellett a gyermekkori vesebetegségek széles skálájával foglalkozom: visszatérő húgyúti fertőzések, nefrózis szindróma, glomeruláris betegségek, enuresis nocturna, stb. Korábbi munkám során rendszeresen végeztem a krónikus vesebetegségben, illetve végstádiumú veseelégtelenségben szenvedő gyermekek gondozását, illetve vesepótló kezelését, amíg vesetranszplantációra nem került sor. Az intenzív osztályos ellátást igénylő, akut veseelégtelen gyermekek dialízis kezelésének team munkájában is részt vettem. Tudományos érdeklődésem középpontjában a cisztás vesebetegségek állnak. A rendelésen általános gyermekgyógyászati vizsgálat, illetve főleg gyermeknefrológiai szaktanácsadás történik.


Ügyfélfogadás kizárólag előjegyzés alapján történik. Időpontot foglalni és bejelentkezni az alábbi módokon lehetséges:

A +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon hétköznapokon 9-17 óra között.

Az elojegyzes.zeromedical@gmail.com címre küldött üzenettel, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

A Facebook oldalon keresztül küldött üzenet formájában, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Naptár

A lefoglalt időpontról minden esteben a vizsgálatot megelőző napon SMS üzenet formájában időpont emlékeztető üzenetet küldünk az időpont egyeztetése során megadott telefonszámra.

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpontban valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni, akkor azt a +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon jelzi felénk. Az egyeztetett időpont lemondása miatt semmilyen díjat nem számolunk fel.