SZOLGÁLTATÁSAINK IDŐPONTFOGLALÁS MUNKATÁRSAINK ÁRLISTA KAPCSOLAT

Gyógytorna

Uracs Krisztina

gyógytornász

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán végeztem. Gyerekkorom óta érdeklődöm a biológia, azon belül az anatómia, az emberi test felépítése, valamint annak működése iránt. Emellett mivel a sport, a tánc, és az egészséges életmód szerves részét képezte – és képzi jelenleg is – az életemnek, nem volt kérdés, hogy melyik hivatást válasszam. A diplomám megszerzését követően a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálatnál helyezkedtem el, ahol járóbeteg-szakellátásban dolgozom magyarul és angolul egyaránt. Nap, mint nap változatos kórképekkel találkozom, a reumatológia, ortopédia valamint a traumatológia – sportsérülések területeiről. Ezek közül leggyakrabban - reumatológiai betegségeken belül - nyaki illetve deréktáji panaszokat látok el. Meglátásom szerint ezek a kórképek gyakran a 21. századi, sokat egy helyben ülő és álló életvitel hozadékai, amik edukációval és némely apró életmódbeli változtatással könnyedén orvosolhatók. Tevékenységem során nagy hangsúlyt kap a degeneratív (életmódból adódó) betegségek prevenciója is: szenvedélyem és célom a pácienseim egészségtudatosságra, és a testük funkcionális használatára való nevelése.

Továbbképzéseim:
  • Gerinctréner
  • Modern Scoliosis terápia (Schroth szerint)
  • Funkcionális elasztikus taping
  • SMR henger
  • McKenzie módszer – A lumbális gerinc kurzus
  • Perifériás idegmobilizáció
  • Triggerpont terápia és fascia lazító technikák
  • Flossing

Ügyfélfogadás kizárólag előjegyzés alapján történik. Időpontot foglalni és bejelentkezni az alábbi módokon lehetséges:

A +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon hétköznapokon 9-17 óra között.

Az elojegyzes.zeromedical@gmail.com címre küldött üzenettel, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

A Facebook oldalon keresztül küldött üzenet formájában, amelyben a kapcsolatfelvétel miatt a név és telefonszám megadása szükséges. Legkésőbb az üzenetküldést követő 24 órán belül visszahívjuk.

Naptár

A lefoglalt időpontról minden esteben a vizsgálatot megelőző napon SMS üzenet formájában időpont emlékeztető üzenetet küldünk az időpont egyeztetése során megadott telefonszámra.

Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben az előre egyeztetett időpontban valamilyen oknál fogva mégsem tud megjelenni, akkor azt a +36 (70) 88 66 937-es telefonszámon jelzi felénk. Az egyeztetett időpont lemondása miatt semmilyen díjat nem számolunk fel.